Podstatou výroby našich Farmářských brambůrků vás v této sekci provede Lukáš Hejlík, známý český herec, který si v Havířově osobně vyzkoušel celý výrobní proces.
ALFA & OMEGA
Základem našich brambůrků jsou pečlivě vybrané a odzkoušené prvotřídní brambory.
ŠKRÁBEME
V první fázi výroby se z brambor musí oškrábat slupky. U Farmářských se tohle naštěstí nedělá ručně:)
KRÁJÍME
Z naškrábaných brambor je potřeba následně vytvořit rovnoměrné plátky…
KOUPEME
… které se následně nechají odležet ve vodní lázni.
SMAŽÍME
Tyto bramborové plátky jsou vloženy do rozpálených fritéz.
ZLÁTNEME
Ve fritézách se díky smažení stávají z plátků postupně brambůrky.
CHLADÍME
Po usmažení se brambůrky z fritéz vyndají a nechávají se zchladnout.
OCHUCUJEME
Brambůrky jsou ochucovány buďto solí, česnekem nebo hořčicovým kořením.
BALÍME
Poté dochazí k vážení a balení jednotlivých balíčků.
ŠTÍTKUJEME
Navážené a zabalené brambůrky je potřeba označit etiketou.
HOTOVÝ BALÍČEK 🙂
A hotový balíček Farmářských brambůrků je na světě!:)
K VELKOODBĚRATELŮM
Brambůrky jsou dle potřeby zabaleny buď do skupinových kartonů…
PŘIMO ZA VÁMI
… nebo míří rovnou k vám – zákazníkům, ať už na prodejnu nebo do celé ČR.
MRKNĚTE NA VIDEO
V přiloženém videu níže můžete detailně zhlédnout podstatu celého výrobního procesu. V roce 2021 jsme část přesunuli na Zlínsko, kde samozřejmě zůstává způsob výroby i receptura Farmářských brambůrků zachována.
Stejně jako u většiny ostatních webů, i u nás používáme cookies (anglicky sušenky). Podobných dobrot od českých farmářů a výrobců u nás najdete spousta! Tyto elektronické cookies, s jejich použitím prohlížením našeho webu souhlasíte, vám však zajistí především co nejpříjemnější používání těchto stránek.SouhlasímOchrana osobních údajů